Home Forums Computer Repair Facility Section

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #35243
    Antonio Cossentino
    Participant

    Hi,

    I have a problem to show block 1 when I say to show the first 3.

    When I am logged in, it’s good but once online only block 2 and 3 are displayed ?!

    Do you have a solution ?

    Thank you

    Tonio

    #35272
    User Support
    Participant

    Hello Antonio,
    Could you tell us exactly about which section are you talking about?
    Thank you.

    #35275
    Antonio Cossentino
    Participant

    Hello,

    Ok, in Personalization, in, in Home Section, in Facility Section, I want to display 3 type.

    Accueil

    Example:

    1. On site
    2. In Workshop
    3. By TeleAssistance

    So far ok.

    In Number of Facility Plans, I want the first 3.

    In recorded mode, it’s ok.
    In Front end mode, for everyone, we only see the number 2 and 3. The number 1 is invisible.

    What if I want to display 5, 7 or whatever, we don’t see everything !?

    Please help me so that I understand why.

    #35276
    Antonio Cossentino
    Participant

    Hello,

    Ok, in Personalization, in, in Home Section, in Facility Section, I want to display 3 type.

    Example:

    1. On site
    2. In Workshop
    3. By TeleAssistance

    So far ok.

    In Number of Facility Plans, I want the first 3.

    In recorded mode, it’s ok.
    In Front end mode, for everyone, we only see the number 2 and 3. The number 1 is invisible.

    What if I want to display 5, 7 or whatever, we don’t see everything !?

    Please help me so that I understand why.

    Thank you
    Tonio

    Accueil

    #35281
    User Support
    Participant

    Hello Antonio,
    Kindly send your wordress credentials on our support email address: [email protected] . We will check your exact issue directly on that.
    Thank you.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.